Pages

Thursday, 19 May 2011

Don't Give Up ^__^


Blog..oh,blog,lamanye x update.F.Y.I. aku dah start study so faham2 la ye.kesibukan akan melanda...  hu,hu... -__-
ape2 pn pointer kene maintain ^__^...baru GEMPAK!
wow! cam x caye je dah jadi senior,hmm...mesti tnjukkan kematangan ni... >.< (matang la sangat)
subject pun GEMPAK2...(adoi..)
lecture pun GEMPAK2....(wow...)
harga makanan kt kat cafe pun GEMPAK2...(hmm...)
apa2 pun HWAITING!!
DON'T GIVE UP... ^__^









SO....
I CHOOSE HAPPINESS...
I CHOOSE CONTENTMENT...
I CHOOSE PROSPERITY...
I CHOOSE TO LOVE MY SELF..

Wednesday, 4 May 2011

Jika Anda Seorang Blogger...

yup!!
saya memang seorang blogger ^^






image





saya dapat banner nie dari sahabat saya 



Untuk mengetahui cara dan tujuan , sila klik SINI

Tuesday, 3 May 2011

My Holiday ^^

Annyeong...hopefully happy and ceria slalu, sbenarnye cuti baru2 ni aku x on9 pun sbab gi bcuti dgn family kat PD.Best sgt sbb hajat nk gi mndi laut tcapai gak.ramai giler org kat sane,maklum la...ari isnin kn cuti sambut hari pekerja(^.^) tapi memang cun la laut kat sane,cantik...petang tu gak aku dh trjun kat laut.malam tu plak ade konsert kat tepi pantai, meriah tol,emm...tema konsert tu ala2 pirate gitu,tapi aku and the geng ni memang x tau malu, kitorg main pergi je konsert tu dgn baju tido smate-mate nak tgk faizal taher dgn adira lol,ha,ha..padahal x di jemput pun.yg paling best malam tu dapat tengok bunga api( besar punye...).ape2 pun kita enjoy,thanks for my parent sbab sudi bawak anak2nye gi bcuti,happy sangat^^


video


video yg aku smpat rakam mase part adira nyanyi,sorry kualiti x brape nk bagus, tapi lawa la..adira bile tengok depan2,suare memang power ^__^










 monyet pun pandai makan ice cream

my new best friend lol....