Pages

Wednesday, 27 April 2011

APABILA TERLALU KRETIF

aigo..lamanye x update hu,hu..busy(busy la sgt). ari ni aku nak update my blog with pictures are very interesting and cute sgt.kretifnye dorg ni,baby tgh tido pn leh di decorate  kn ha,ha...cam teddy bear plak, tapi ape2 pun baby tu comel sangat :)
nk cuba??bleh...tp kalo baby tu sedar,lu pikir la sndiri ha,ha...









Saturday, 9 April 2011

akibat tengok cerita hantu hu,hu...

aduh! xleh tido plak,tp bkan sbb crite hantu td ye....(yela tu..ngaku jelah),memang aku ade tgk crite antu tp xde lah seram sgt(abis suare sape dok jerit td),hmm...seram sikit r...tp best sbb dah lame aku x layan crite antu he,he..crite antu 'KUM KUM'.aku dah faham nape tjuk crite ni 'kum kum' rupe2nye antu ni suka beri salam(e,eh..antu pn pandai beri salam)yg tukang tngoknye aku dgn adik aku,ape entah mimpi kitorg nk tgk crite antu. bagi aku la..crite dia seram gak tp slow r...kisahnye tentang antu ni akan dtg kat umah org pastu minta susu utk anak dia hu,hu...sape xde susu kt umah,abis la....(ala bagi je susu pekat,antu tu x cerewet,janji susu ^^).slalunye lepas aku tgk crite seram,aku msti tgk crite lawak ha,ha...supaye aku leh lupekn crite td(hampeh).ok ape..memang bkesan,so kalo korg tgk crite antu kt wayang,jgn lupe beli skali tiket wayang crite lawak plak ha,ha..(ade ke org wat).selamat mencuba dan selamat beramal(menguap)nmpaknye ngantok aku dh smpai.....mintak2 aku di buai mimpi yg indah,mimpi jmpe spongebob ke...mimpi jmpe artis korea ke...mimpi gi luar negare ke...(hmm...berangan je keje ko)yelah ape2 la...janji sblum tido wat ape....gosok gigi,basuh kaki,basuh muka dan...bace doa...pastu zzz..zz....


      bile tgk dorg ni,aku x tau same ade nk takut ke...nk gelak

Thursday, 7 April 2011

KISAH MONA TIJAH...

wa...cm x caye je,td aku dok layan channel astro ceria(memang ceria pn) cerita 'KAPTEN BOLEH'(boleh ape,bleh bla,ha,ha..just joking) kali ni kisah 'dorg menyelamatkn potret MONA TIJAH '(bukan mona lisa okay...)ha,ha...so funny.kalo korg tgk muka mona tijah tu emm....tak tau aku nak explain cmne(LAWAK GILER muka dia) nama pn crite kanak2(ops! bape ye umur aku).ala...aku tgk pn sebab nak happy2 tak bleh ke,bukan slalu.yang paling best bile muncul ROBOT HOOT(bukan robin hoot) ha,ha...robot guna anak panah ade misai plak tu(dasyat...),ape2 pun ia memang menghiburkn aku,kalo tengah2 tension elok tgk crite tu ha,ha..cm budak2 je aku ni...jom r...join skali,best ...

Wednesday, 6 April 2011

anuar zain-sedetik lebih (piano cover)

today aku layan lagu anuar zain(sedetik lebih),tenangnye....melodinye membuatkn aku nk tido,ting! ting! tiba2 aku dapat idea,aku nk main lagu ni with my lovely keybord.hmm...aku tak la pro sangat main piano ni tp di sebabkn aku minat GILER, blaja sndiri sudah ha,ha...keybord aku pn bukan la expensive sgt hu,hu...so aku dlm proses mnyelesaikn misi aku ni.aku blaja dari vid ni je by listening...it's so easy to learn with him ^_^,the best tutor...nnt kalo dh siap leh share(lol,yelah tu)..ibu suka sgt lagu ni so aku nk wat kn khas lagu ni untuk dia with my keybord(mom..wait for me ) i love you he,he...

Tuesday, 5 April 2011

spongebob sings dynamite (cool)

best plak layan lagu ni sambil dok pndang muka si spongebob ni wat ak nk ketawa ha,ha...comel ^__^

Sunday, 3 April 2011

sorry..... ^__^

Suatu ptang, Sorang gadis kampung 
yg bahasa inggerisnya kacau bilau
telanggar sorang pelancong mat saleh
ketika berjlan2 di Giant Mall.

Gadis : I'm sorry...(ini sahajalah antara perkataan inggeris yg dia tau)
Pelancong : I'm sorry, 'too'.

si gadis kelihatan binggung kerana tak fham apa yg dikatakan
oleh pelancong itu lalu dia jawab...

Gadis : I'm sorry three.
Pelancong : Wat r u sorry 'for' ?
Gadis : I'm sorry five...
Pelancong : =..= (lol...W.E)


Friday, 1 April 2011

selena gomez-who says


sing with me!!

I wouldn't wanna be anybody else.
You made me insecure
Told me I wasn’t good enough
But who are you to judge
When you’re a diamond in the rough
I’m sure you got some things
You’d like to change about yourself
But when it comes to me
I wouldn’t want to be anybody else
Na na na
Na na na
I’m no beauty queen
I’m just beautiful me
Na na na
Na na na
You’ve got every right
To a beautiful life
C'mon


Who says
Who says you’re not perfect
Who says you’re not worth it
Who says you’re the only one that’s hurting
Trust me
That’s the price of beauty
Who says you’re not pretty
Who says you’re not beautiful
Who says
It’s such a funny thing
How nothing’s funny when it’s you
You tell ‘em what you mean
But they keep whiting out the truth
It’s like a work of art
That never gets to see the light
Keep you beneath the stars
Won’t let you touch the sky


Na na na
Na na na
I’m no beauty queen
I’m just beautiful me
Na na na
Na na na
You’ve got every right
To a beautiful life
Who says you’re not start potential
Who says you’re not presidential
Who says you can’t be in movies
Listen to me, listen to me
Who says you don’t pass the test
Who says you can’t be the best
Who said, who said
Won’t you tell me who said that
just be your self..^^