Pages

Wednesday, 13 July 2016

PROMOTION FOR KEYCHAIN PLUSHIES

Assalammualaikum and very good evening

I'm doing an online business so this blog will promote our product which is handmade craft. My product is keychain plushies.

2. From this blog, if you interesting on buying  my product, you can just go and follow instagram below:-
craftinachan
You also can send message or personal whatapps at:-
017-6043415
Or
email at:-
amalysky@gmail.com
Also
please like my facebook page "Craftinachan"
https://www.facebook.com/PlushiesCraft/

3. I would share a motivation word in this blog to gain my confident level.

So, that's the thing why I make this blog

I think, I will be rarely make some update in this blog but I will often update at my instagram & my facebook page. So, if there anything you wanna ask about my online business just message, personal whatsapp, email or just make request at our instagram and facebook page.
thank you

That's all for today

P/S:- Do follow me & I will follow you back

Sunday, 1 May 2016

PLUSHIES... SO NICE & CUTE THINGS... ^-^

THIS IS OUR BANNER
CUTE AND SIMPLE...






















CUPCAKE COLLECTION











 DOUGHNUT COLLECTION



















VARIETY TYPE OF PLUSHIES:-
CAKE
SUSHI
ETC

HOPE YOU ALL ENJOY
PLEASE DO FOLLOW US AT
www.craftinachan.blogspot.my
www.instagram.com/craftinachan/
PLEASE LIKE OUR FB PAGE AT
PlushiesCraft

THANK YOU

Thursday, 14 April 2016

MONTAJ VIDEO FOR PLUSHIES


This is our montaj video
Please watch the video
Like & Share on our facebook page
Do like our facebook page
Do follow us on blog and our insta
thank you for watching

Saturday, 9 April 2016

OUR PLUSHIES BUSINESS

Assalammualaikum and good morning to all viewer

It's been a long time I update this blog. So today I wanna write about our online business. We make online business because we love to create a handmade craft especially plushies. It's  a very nice & cute plushies. For this business

ABOUT US
Welcome to our blog
We make an online business which is a nice & cute FELT CRAFT & KAWAII KEYCHAIN PLUSHIES^___^
Your support means everything to us...
visit our instagram at https://www.instagram.com/craftinachan/
and our facebook page at
https://www.facebook.com/PlushiesCraft/


VISION
Our vision is to develop our online business to everyone about a nice & cute thing and widely expand our product on online market in a future.


MISSION

  • To attract people out there about a nice & cute felt craft.
  • Develops, produce & market handmade craft at online business.
  • Explores business possibilities to widely expand on online market.
  • To promote a nice & cute handmade craft to all those who love cute things.

PRODUCT INFO
Plushies is a handmade craft that is nice & cute things that can attract those who love cute things. There are so many type of plush & plushies that we created for example dessert theme, kawaii theme, chibi theme and etc.


HOW TO ORDER
1. Booking the product at least, 1 week early to make sure there is no trouble in process to made the product and delivering the product.
2. Email your information for make an order:-
- Name
- Phone number
- Address
-e-mail
3. Wait confirmation from us from your e-mail or your phone.
4. Make payment from your account bank to our account bank. example (Maybank2U to CIMB click)
5. Wait until the product been had been done (about 1 week)
6. Postage: RM 6.00

*For more information;-
email at mysarapiez@gmail.com
Whatsapp at 011-2109 5228


HOW TO BUY
You can buy this product by personal whatsapp to 011-2109 5228 or email at mysarapiez@gmail.com


ORDER FORM
Please go to shoutbox at right on the bottom of the blog, click, give your username, e-mail & type your order.


METHOD OF PAYMENT
Internet banking trough CIMB Bank or bank in direct to the bank.


MODE OF DELIVERY
Postage to the buyer address.

PRIVACY POLICY
All the transaction will be protected.

Contact us:-
011-2109 5228 (whatapps)
017-6043415 (whatapps)

Sunday, 21 February 2016

Akhirnya, aku kembali...




Assalamualaikum…

Hampir 5 tahun dah tak update blog ni huhu…LAMANYA!!!
Macam-macam persoalan yang bermain dalam kepala ini, cuba mencari jawapan yang munasabah kenapa tak update langsung blog ni, alasan yang selalu pakai busy hmm….busy tapi tak kan smpai 5 tahun.

Alright, take a breath and let me try to explain. Kemana diri ini menghilang, sekarang buat apa….
Last update tahun 2011 time tu aku tengah sambung pengajian diploma dekat KUIS dan habis tahun 2012, Alhamdulillah segala urusan dipermudahkan dan habis dengan jayanya. Kemudian take a break sekejap dan tahun itu juga aku buat keputusan untuk terus sambung degree. Alhamdulillah dapat tawaran sambung belajar dalam jurusan yang sama (Human Resources) dekat UNITEN.

Apa yang aku dapat lihat, semasa aku degree suasananya sangat berbeza dengan suasana semasa aku diploma dahulu, dari segi pembelajarannya dan manusia yang pelbagai ragam dan feilnya. Tapi aku berasa bersyukur sebab banyak kenangan yang aku dapat sepanjang aku dekat sana, tak kira pahit atau manis aku telan jua haha.. sebab bagi aku itulah lumrah kehidupan cewah…dan itulah dikatakan student life, pengalaman itulah yang mematangkan diri ini. Logic lah kita ini manusia biasa, memang dah ditakdirkan untuk berdepan dengan bermacam-macam ujian, so always think positive. Terima kasih ya Allah kerana diketemukan dengan mereka (family, lecture, kawan-kawan susah senang always be together, sesiapa sahaja…) yang banyak bagi support. Alhamdulillah walaupun berdepan dengan final project (Thesis) yang mencabar, tahun lepas 2015 juga aku berjaya menamatkan pengajian aku  dan sekarang tengah mencari kerja dan In sya Allah akan membuka business sendiri, business ape??



Baiklah habis disitu and the question is…kenapa kau tak update blog?

Sebenarnya aku pun tak tahu huhu…mungkin tak ada idea or something entahlah, mungkin juga busy??? Atau mungkin aku lupa?? Haha lol… sejujurnya aku bukanlah seorang yang bagus dalam menulis dan berkongsi cerita, ikut mood juga aku ni dan aku sangat kagum dengan mereka yang ada kelebihan dalam menulis berkongsi cerita dan idea. Nak dibandingkan dengan aku jauh sekali… tapi aku cuba sebab why not… In sya Allah there will be more story mory disini.


Bye...